Delavnica Analitika talentov

31.05.2023
Odkrijte najmočnejše orodje in tudi orožje na kadrovskem področju. Finance jih imajo. Prodaja in marketing jih imata. Operativa jih ima. Zakaj ne tudi kadrovsko področje? Koga ali kaj? Informacije na podlagi katerih lahko uspešno ukrepate! Delavnica v sodelovanju s Slovensko kadrovsko zvezo in priznanim mednarodnim strokovnjakom za kadrovsko analitiko Gerry Murryjem. Dogodek bo potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, Stavba B, 31. maja 2023, 9.30 - 13.30.

Slovenska kadrovska zveza logotip

Vsako kadrovsko področje bi moralo imeti dostop do informacij o svojih zaposlenih, ki so podlaga za kvalitetne  odločitve in s tem argumentirane in učinkovite investicije v ljudi. Tako za iskanje, razvoj, vodenje, zadržanje in dvigovanje pripadnosti ljudi. Tukaj ne gre za podatke v Excelovih tabelah. Gre za jasno sliko vaših zaposlenih, katere so njihove močne točke in kje priložnosti za razvoj, katera obnašanja v svojih vlogah razvijajo in katerih ne, s čim so zadovoljni in motivirani in kaj jim povzroča nezadovoljstvo. Tako na nivoju posameznika, tima, oddelkov kot na nivoju celotne organizacije.

Zakaj je pomembno, da imate in znate uporabljati analitiko talentov

Kadrovski strokovnjaki si želijo imeti v organizaciji strateško vlogo, kljub temu pa so velikokrat videni kot servis »na zahtevo«, katerega edina funkcija je hitro reševati probleme.

Analitika talentov lahko to spremeni in vam da strateško pozicijo za mizo vodstvenega kadra organizacije. Prav tako omogoča kadrovskim strokovnjakom nove karierne priložnosti.

Vsebina delavnice

Delavnica je edinstven praktični prikaz in izkušnja prave analitike talentov. V štirih urah vas bomo popeljali na interaktivno predstavitev in preizkušanje sistema. V varnem in podpornem okolju boste doživeli simulacijo analitike talentov v praksi, preizkusili boste lahko njene mnoge lastnosti in možnosti, iz prve roke boste lahko črpali podatke in informacije za strateško odločanje v vaši organizaciji. Vse to v sodelovanju z vašimi kadrovskimi kolegi iz drugih organizacij, s katerimi boste delili vpoglede, izmenjali ideje in se naučili mnogo zanimivih stvari na področju ene najbolj progresivnih metod zbiranja in uporabe podatkov talentov.

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena kadrovskim vodjem in kadrovskim poslovnim partnerjem, ki si želijo resnično izstopati v svoji vlogi.
Predhodno znanje analitike talentov ni potrebno. Delavnica se bo odvijala v angleškem jeziku, vse vaje pa boste lahko delali v slovenščini.

Če se delavnice udeležite

Na našem ekstremno konkurenčnem trgu dela je nujno imeti na voljo najboljša orodja za uspešno kadrovsko upravljanje, zato je udeležba na delavnici lahko prelomna točka za vas in vašo organizacijo.

In če se delavnice ne udeležite

Izpustili boste enkratno priložnost, da preizkusite naslednjo veliko stvar na kadrovskem področju. Lahko se vam celo zgodi, da boste v vedno večji bitki za talente v slabšem položaju kot vaša konkurenca.

Kdo je Gerry Murray

Gerry Murray je strokovnjak dela s timi in je strasten zagovornik analitike talentov. Od leta 2014 naprej se osredotoča na vprašanje, kako lahko napovedna analitika talentov odklene potencial v organizacijah. Sicer deluje tudi kot facilitator, trener in govorec v okviru projektov Project Managment Institute in Evropske komisije v Belgiji in Luksemburgu in je ustanovitelj družbe Wide Circle, butične svetovalne družbe na področju kadrovskega managementa v Belgiji. Wide Circle sodeluje s podjetji, ki želijo sprejemati boljše odločitve glede talentov. Je partner Harrison Assessment Talent Solutions Europe. Gerryjev podcast Leading People postaja eden izmed najhitrejše rastočih in najbolj popularnih podcastov na temo voditeljstva.

Njegov TEDx si lahko ogledate na tukaj.

Kraj in čas dogodka

Delavnica bo potekala v Tehnološkem parku v Ljubljani, Stavba B, 31. maja 2023 od 9.30 do 13.30 ure.

Parkirišče je čez cesto ali pa v samem parku desno čez zapornico.

Galerija

Kontaktni obrazec Analitika talentov

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Afenbach, poslovno in podjetniško svetovanje, Klavdija Novak s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ostali prihajajoči dogodki

Vsi dogodki