Trening

Znanje prenašamo v prakso

Tako kot se naučimo voziti kolo, se naučimo tudi VSEGA drugega. Ne verjamete? Vsi smo skupki svojih navad in te lahko spreminjamo, če imamo znanje, veščine in motivacijo. Rast ali spremembo dosežemo s prehojeno potjo in bližnjic ni. Pot pa je lahko bolj ali manj učinkovita... Treningov je veliko, trenerjev pa tudi.

Citiramo enega naših udeležencev.

Sediš na sedežih in si zamišljen. Pričakuješ predavanje in nato vstopita Barbara in Klavdija. Delujeta samozavestni in pripravljeni na boj. Na boj z nami: ali smo pripravljeni sprejeti njihovo predavanje. In nato presenečenje...

Vitez odet v svojo najboljšo opravo. Zamišljen. Napne lok in sulica poleti proti cilju. Zadetek. Vitez je zadovoljen.
Taki sta Barbara in Klavdija. Ogledata si nas, napneta vsaka svoj lok in spustita svoje sulice. Ko vsakega od nas zadene sulica, je dosežen cilj. Zdaj imata Klavdija in Barbara svoj tim. In potovanje, na čase tudi zelo zahtevno, se lahko začne.

Namesto dolgočasnega dolgovezenja, dinamično predavanja, bolje rečeno - medsebojna komunikacija. Ta njuna dinamika in simpatičnost te udarita naravnost tam, kjer je potrebno. Predramita te in te prevzameta, da jih poslušaš in z veseljem sodeluješ z njima. Skupaj s Klavdijo in Barbaro postaneš tim. In v tem timu se učiš. Srkaš vase njune besede, njune fraze postanejo del tvojega besednjaka. Delavnica, kjer ni glavnega mojstra oz. je vsak svoj mojster, kjer ni potrebe po učitelju, ker je vsak učitelj, kjer so vsi enakopravni učenci željni istega znanja.

Spoznaš, da z njihovo pomočjo širiš svoje dojemanje. Npr: Prej mi je bilo pogajanje mučno opravilo, zdaj pa je pogajanje mojstrsko izklesan način pogovora, čigar rezultat je uspešno pogajanje. In to lahko doseže vsak: saj z novo pridobljenim razmišljanjem lahko vsi dosežemo tak uspeh. In Barbara in Klavdija te tega dejansko naučita. Uspešnejše komunikacije. Boljšega načina pogajanja. Razumeti konfliktno situacijo in jo rešiti.

Zakaj tako globoko prodreta vate? Dandanes je vse polno predavateljev, ki so prepričani sami vase, a žal med svojim predavanjem, na svojih delavnicah pozabijo na bistvo: na svojega slušatelja - učenca. Barbara in Klavdija pa postaneta del nas in nas s svojimi metodami in vsakdanjimi primeri prepričata v učinkovitost pristopov. Njun smisel je, da ne spoznaš, da imata onidve prav, ampak da spoznaš, da boš z novim razmišljanjem dosegel več.

Želimo si trening z vama >