Naša največja šibkost je, da se predamo. Najboljša pot do uspeha je, da poskusimo še enkrat. Ne gre za to, da imamo prave priložnosti. Gre za to, da iz priložnosti, ki nam pridejo na pot, naredimo prave stvari.

Prodajni management

Odličnega prodajalca od povprečnega ločuje le nekaj drobnih stvari, ki jih prvi počne, drugi pa ne. Ravno tako kot zmagovalnega konja na dirki od drugo-uvrščenega konja ločuje le decimeter. (Brian Tracy)

Prodajno razgovarjanje

Prodaja ima svoje zakonitosti, svoje korake in smernice. Vsi poznamo matrike prodajnih situacij... Če boste prehitro govorili o tem, kar prodajate, če ne boste začutili človeka na drugi strani, če ne boste ustvarili povezave, stika, ne popolnoma raziskali njihovih pričakovanj, dilem, vprašanj in prepričanj, si boste otežili življenje. Znate na koncu vsega odločno zaključiti posel? Zakaj si ne bi odprli vrat, ki bi vam sicer ostala zaprta.

Prodajna komunikacija

Ni nam vseeno, kakšen glas in odnos slišimo na drugi strani telefona, ali dobimo profesionalno, dobro strukturirano ponudbo, ali zna kdo na nas s svojo prisotnostjo na sejmu pustiti dolgotrajen učinek. Tudi našim strankam ni vseeno... Nevro-znanost je tukaj naredila veliko za nas. Če znamo uporabljati najpomembnejše v komunikaciji - svojo telesno govorico, svoj glas - in hkrati razumeti tisto malo, kar je pomembno pri izbiri besed, smo zmagali.

Prodajnik po duši - sem ali nisem

Tisti, ki so, se bodo razcveteli. Tisti, ki bi si želeli, pa se pustijo ovirati, bodo dobili. Tisti, ki si ne želijo, ne bodo dobili ničesar. Spreminjamo razmišljanja, ki nam ne koristijo.

Kako biti najboljša verzija samega sebe

Zato za dobro verzijo samega sebe potrebujemo posebno notranje stanje, do katerega pridemo na hiter, lahek in sproščujoč način.

Zbuditi svojo avtentičnost in karizmo – vpliv, ki vleče

Mame in očetje so za otroke karizmatični. Pri šestih letih smo bili vsi avtentični. Kako to dobiti nazaj, da nam bodo ljudje sledili?

Različni ljudje - različni pristopi

Enostavne modalitete človeka - različnih zaznavnih kanalov, načinov razmišljanja in pristopov k življenju. Kako vse to izkoristiti?

Dober pogajalec

Kako dobro se znate dogovoriti (v katerikoli življenjski situaciji)? Kako dobro se pri tem počutite in ali se vam zgodi, da se počutite opeharjene? Kako zagotovimo, da se nam to ne zgodi? Uporabimo učinkovita pogajalska orodja, ki vodijo v win-win.

Nastopač, pripovedovalec, povezovalec in vključevalec

V dobrem smislu seveda. Kako neko stvar predstaviti, da bo publika sledila in se še dolgo spominjala mojega sporočila. O ljubezenskem odnosu powerpoint in jaz.

Prodajni vodja

Če so vaši sodelavci v prodaji tisti, ki prinesejo večino prometa in najboljše stranke, vodja pa jih pri tem podpira in vskoči za namen etikete, ste zmagali. Vodenje v prodaji zahteva specifično organiziranje in komunikacijo s sodelavci.

Osebni PR v prodaji

Odličen prodajalec je tisti, na katerega se širša javnost v industriji, ki ji služi, obrača za nasvet ali mnenje. Tako pozicijo si zgradimo, ko naša »osebna PR pisarna« dobro deluje...

Zanima me trening prodaje >