Klavdija Novak

Klavdija Novak

Klavdija Novak, univ. dipl. prav, MBA, ima skoraj dvajset let izkušenj dela v gospodarstvu kot pravnica, managerka in svetovalka. Zadnjih deset let se intenzivno ukvarja s poslovnim trenerstvom na področju vodenja in komunikacije, moderiranjem strateških delavnic in »executive« coachingom vodstev družb in ključnih vodstvenih sodelavcev, kjer ima številne reference tako v slovenskih kot mednarodnih podjetjih.

Od 2009 ima mednarodno executive MBA diplomo, 2013 je zaključila evropski program izobraževalca odraslih v podjetju, je certificiran coach (PCC) pri mednarodni coaching zvezi (ICF), certificiran NLP coach, Clean Coach, Scrum Master v agilnem vodenju ter Lego Serious Play in Basadur Applied Creativity facilitatorka. Je tudi certificirana trenerka Evropske šole za administracijo v Bruslju, kjer iz pogajanj in poslovnega nastopa izobražuje predstavnike evropskih institucij in zveze Nato.

Klavdija je izjemno pozitivna in ciljno usmerjena oseba. Coachinge in treninge kombinira s svetovanjem, širok spekter znanj in izkušenj pa ji omogoča, da v dialog prinese kritičen pogled od zunaj. Svoje treninge in coachinge izvaja tudi v angleškem, nemškem in srbsko-hrvaškem jeziku.